Več glav več ve. S Triglavom pod nogami se ve, predvsem pa vidi vse. Vidi se triindvajset veličastnih sosedov, ki po razgledu ne zaostajajo prav veliko za tistim triglavskim, vsekakor pa prednjačijo z opajajočim razgledom na Triglav sam. Na Triglavu pač vidiš vse, razen Triglava samega.

V obdobju, ko vse in vsi prehajajo iz otipljivih v virtualne svetove, sta se avtorja odločila transformirati stari dobri kompas in satelitski navigacijski sistem na papir! Še več - slike in fotografije prežete s strastjo do gorstva, opremljene z navigacijskimi pripomočki ter vsemi najpomembnejšimi podatki, so primerne za čisto vsakogar, ki se odpravlja v gore – pa naj bo to začetnik ali že stari gorski volk. Tistim, ki so se odločili, da bodo premagali julijske očake bo vsekakor v korist – s svojo prikupno majhnostjo žepnih dimenzij, z dih jemajočimi panoramskimi fotografijami, na katerih so označeni vsi najpomembnejši vrhovi z višinami, ki jim pritičejo in stene, ki jih vaš pogled na vrhovih očakov doseže, poleg vsega pa so zabeležene še smeri neba za lažje orientiranje.

Vse gorske užitkarje bodo tako poleg že prej omenjenega poglavarja Julijcev razveseljevale še panorame z vrhov Jalovca, Škrlatice, Bovškega Gamsovca, Rjavine, Kanjavca, Krna, Mangarta, Rombona, Razorja, Debele peči, Stenarja, Špika, Mahavščka, Velikega Draškega vrha, Viševnika, Montaža, Velike Črnelske špice, Male Mojstrovke, Prestreljenika, Pihavca, Viša, Velikega Špičja ter Prisojnika.

Prepustite se, da vam slike same povedo več kot tisoč besed. Z Julijci pod nogami in s pričujočo izdajo v žepu se vsekakor ve več.

Irena Šterk
SEZNAM VRHOV
 
VSEBINA
 
SPECIFIKACIJE
 
24 izbranih 360° panoram vrhov Julijskih Alp   Format: 21cm x 10 cm (zaprt format)
41cm x 10 cm (odprt format, ena stran)
82cm x 10 cm (odprt format, dve strani)
       
Več kot 1500 označitev vrhov, planot, dolin
in planinskih koč
  Št. strani: 52 + ovitek
         
GPS koordinate   Material: Plastificiran papir
         
Žepna velikost, primerna za nošenje po terenu   Vezava: Mehka
         
Prikaz vseh štirih strani neba in vmesnih stopinj   Dodatno: Plastični etui
         
Zaradi majhnosti in uporabnosti primerno kot darilo      
         
SISTEM ODPIRANJA
 
Email: info@panoramski-pogledi.si | Oblikovanje: Jernej Kokelj | Izvedba: Damjan Leban | © Društvo za panoramsko fotografijo 2011-2024